massage

Massage

Välj mellan Svensk klassisk, avslappning eller triggerpunktsbehandling.

Vi skräddarsyr såklart behandlingen så den passar just för dig.

Ju längre tid du väljer ju mer hinner vi med. Ex 30min, tiden räcker för rygg eller ben,

45min hinner vi rygg och lite armar, väljer du 60min kan vi hinna med både ryggen och benen eller

rygg och mycket armar.

75 och 90min är helkropp då hinner vi med allt, alternativt utvalda ställen som kräver mer behandling.


Tänk på att axlar och nacke sitter fast i ryggen och

ingår alltid i ryggmassage.30min 400:-

45min 550:-

60min 650:-

75min 750:-

90min 900:-
Gravid massage - i väntans tider


Vi har massage & spa behandlingar för gravida från vecka 13 på en specialanpassad bänk med hål för mage & byst. Här kan du ligga bekvämt medan du får en avkopplande behandling. Vi skräddarsyr behandlingen efter dina behov. Massagen på 60 min rekomenderas om du har problem och ont. Ex massage på benen och ryggen. Vill du lägga till massage på fötterna så bara säg till. 

Vid internet bokning så anmäl gärna vilken vecka du är i när du ska komma på behandlingen.


30min 400:-

45min 550:-

60min 650:-

fördelar med massage är:

  • Mindre stress– En bra massage drar ner på och motverkar stress. Det är massage bra för och det är något som alla kan ha stor nytta av. Bara av att få lite massage över spända axlar på jobbet kan du uppleva stor skillnad i stressnivåer och börja må mycket bättre.
  • Starkare immunförsvar– Det finns många studier som pekar på att massage kan stärka ditt immunförsvar. Mycket pekar på att det är den förbättrade blodcirkulationen som gör att du får ett starkare immunförsvar men även att det hjälper mot stress som i sin tur gör att ditt immunförsvar förstärks. Mindre stress är något som kan bidra till en kropp som blir bättre på att försvara sig mot virus och bakterier. På tal om att stärka immunförsvaret får du inte missa vår andra artikel som du hittar här:Stärka immunförsvaret.
  • Mindre problem med huvudvärkSpänningshuvudvärksläpper med massagen och problem med svårare huvudvärk som migrän kan minska. Med massage så kan huvudvärk lindras på kort sikt och helt förebyggas på lång sikt.
  • Snabbare återhämtning– Den som tränar hårt kan dra stor nytta av att avsluta ett pass med massage. Det här kan nämligenpåskyndaåterhämtning och flexibilitet och därmed göra det möjligt att höja ribban och träna mer.
  • Minskar på oroskänslor– Att slappna av och få en skön massage kan påverka dina sinnen på så vis att du inte längre känner oro. Det kan till och med vara så att massage fungerar mot depression. Särskilt då den kombineras med terapi och medicinering då det behövs.
  • Smärtlindring– Idag används massage på sjukhus då man vet att den kan lindra smärta. Det kan till och med vara så att massagen kan fungera som ett alternativ till medicinering mot smärta. Med massage går det att sänka upplevelsen av smärta både under massagebehandling och en tid efteråt.
  • Bra för gravida– Det är också känt att massage är mycket bra för gravida kvinnor som upplever komplikationer under sin graviditet. Det kan bero på att massagen fungerar stressreducerande men också för att den frigör viktiga hormoner för avslappning i kroppen.